Najnovšie recenzie zo sekcie Detské pestúnky
- Je spoľahlivý .
Presne tento istý monitor sme objednali pred tromi rokmi keď sa nám narodila dcéra a boli sme veľmi spokojný , tak sme jednoducho vsadili na istotu a objednali sme to čo poznáme a vieme že to funguje .
- dokonalé a ostré zábery
- konečne mám viac času pre seba a nemusím za malou behať nonstop..pre novopečené maminky je to must have
- dosah nad moje očakávania
- jemné upozornenia, ktoré nerušia
Kamerka má dobrý dosah signálu a funguje, ako má. Jedinou nevýhodou je v noci trochu horšie rozlíšenie. U staršieho syna máme v izbe novší model H32 a krásne naň vidím, aj keď je kamera relatívne ďaleko od postele. U tohto modelu som vyskúšala zapojiť rovnakým spôsobom av noci som na kamere videla len neurčitý fľak na posteli :) Ale za tú cenu je aj táto pestúnka super, najmä na použitie k bábätkovskej postieľke, kde zaberá dieťa zblízka
- Zníženie stresu z neustáleho dohľadu.
- Podpora pre viacerých užívateľov.
Som nadšený technológiami a táto pestúnka ma zaujala svojimi funkciami. S 360 ° kamerou a dvojsmerným komunikačným systémom môžem byť v kontakte s dieťaťom kedykoľvek.
NannyCam R7 Dual Smart je fantastickým bezpečnostným zariadením pre rodičov. S duálnym objektívom, HD videom a možnosťou jednoduchého sledovania cez aplikáciu je skvelou voľbou pre monitorovanie dieťaťa. Som s touto kamerou veľmi spokojný.
- super rozlíšenie aj farby, dobré videnie aj v tme
- dosah až 300m
- má zabudovaný teplomer
- obraz OK
- dosah
- vertikálny dosah cez konštrukcie bol slabší, často sa vypínal a znovu načítaval
- Výborný dosah.
- Citlivosť
- Ukazovateľ stavu batérie
- Pri nesprávnom stlačení tlačidla pípne
Monitor funguje výborne, drahšie modely nemali toľko funkcii, veľkou výhodou je ukazovateľ stavu batérie. Na manipuláciu si treba zvyknúť - zapnutie dlhšie podrzanie tlačidla, vypnutie dve stlačenia. Ak urobíte v polospánku niečo iné, tak pípne, čo môže zobudiť dieťa. Ale inak som spokojná, zatiaľ žiaden planý poplach nebol
- jednoduchá obsluha
- dostatočná kvalita obrazu
Kamera spľňa očakávanie, kvalita je priemerná cenovej relácii produktu. Inštalácia je bezproblémová podľa priloženej dokumentácii. Doporučujem záujemcom kúpiť si tento produkt.
Perfektene funguje, kamera má dostatočné rozlíšenie.
- Krásny obraz a široký záber kamery
- K dokonalosti chýba už len nabíjanie USB-C
- možná obojsmerná komunikácia
- super nočné videnie
- veľmi rýchlo zaznamená každy pohyb
- dokonale sníma malú v dobrej kvalite
- upozorní ma na najtichší zvuk
- praktická a kompaktná
- veľký displej s dôkladným zacielením
- vidieť fajn aj v tme
- dosah je krásny
- krásny a čistý displej
- mám dokonalý prehľad o malinkej
- citlivé zariadenie aj na najtichšie zvuky.. hneď ma upozorní
- krásne farby a rozlíšenie
- dobrý zvuk , počujem úplne tichučké zvuky malinkej
- osvedčený výrobca
- konečne mám prehľad od všadiaľ
- ideálny displej s dobrou kvalitou
- malinkú neruší
- schová sa a je nenápadná
Tento model je veľmi spoľahlivý a umožňuje rodičom byť pokojnejší, keď nie sú s dieťaťom. Kvalita zvuku je tiež vysoká, čo umožňuje počuť dieťa, keď plače alebo sa prebúdza. Kamera je veľmi diskrétna a nevyniká v interiéri, takže sa ľahko zladí s každým typom dekorácie.
- Bez problémový prvý štart, beží ako má.
- Zatiaľ sme s produktom spokojní. Funkcia VOX, citlivá, takže sa naozaj spoľahlivo zapne pri akomkoľvek zvuku.
- Jednoduchosť ovládania, nastavenia.
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »