Najnovšie recenzie zo sekcie Detské pestúnky

Smartbaby5 Detská opatrovateľka Alecto

Smartbaby5 Detská opatrovateľka Alecto

Overený zákazník Brendon Slovakia Lenka

Pridané: 14. júna 2024

(naposledy upravené 14. júna 2024)

Zakúpený v Brendon Slovakia

Odporúča produkt

Zatiaľ nevidím nevýhody tohto produktu. Veľmi jednoduchá inštalácia, spárovanie a j opätovnď pripojenie. Detekcia zvuku a pohybu výborne funguje, aj notifikácia. Pri nákupe mi nebolo úplne jasné, ako je riešená rodičovská jednotka. Ide len o appku v mobile s pripojením na internet. To môže byť výhodou (akýkoľvek dosah, na rozdiel od klasických pestúnok), ale aj nevýhodou (potreba nabitého mobilu a hlavne dostupných dát). Plusy ale prevažujú a cena bola príjemná.

TrueLife NannyTone VM Pocket

TrueLife NannyTone VM Pocket

Overený zákazník Alza.sk Igorko

Pridané: 10. júna 2024

Odporúča produkt

Máme ho kratko zatial spokojnosť

Reakcia značky TrueLife

děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojen.
Přejeme pěkný den.

TrueLife NannyCam R7 Dual Smart

TrueLife NannyCam R7 Dual Smart

Overený zákazník Alza.sk Tatiana

Pridané: 9. júna 2024

Odporúča produkt

Veľmi dobrá kamera, už ju používam len cez mobil, lebo viem kontrolovať domácnosť aj zo 140km vzdialenosti, napr. keď som nebola 3 týždne doma.

• jednoduchý montáž
TrueLife NannyCam V24

TrueLife NannyCam V24

Pridané: 4. júna 2024

• Šikovná veľkosť
  • Uspávanky
  • Mikrofón
  • Malinký displej
  • Večer není dobre vidno na kamere

Je fajn keď ho človek kúpi po pestunkach fondu vysielačkyi e pred tým mali iný typ tejto značky a s väčším displejom toto je tiež fajn alternatíva ale veľmi maličký display

Overený zákazník Testuj.to Dominika

Neodporúča produkt
  • Skvelé otáčanie kamery
  • Držiak so šróbikmi a hmoždinkami v balení
  • Dosah nie je tak veľký ako je uvedené
  • Video iba na rodičovskej jednotke, nemožno do telefónu
  • Kvalita nočného obrazu by mohla byť lepšia

TrueLife NannyCam R4 je svojou kvalitou priemerná detská pestúnka s rodičovskou jednotkou. Nemožno ju pripojiť k telefónu, iba k rodičovskej jednotke. Sklamal ma dosah jednotky, nezodpovedá udávaným 300 m. V dome s hrubými stenami veľký problém pre detskú pestúnku dosiahnuť cez strop a tri steny. Určite by som si kvôli tomu druhýkrát vybrala inú detskú pestúnku.

Reakcia značky TrueLife

děkujeme za Vaši recenzi.
Dosah chůvičky je za optimálních podmínek až 300 metrů (za přímé viditelnosti). S narůstající vzdáleností mezi dětskou a rodičovskou jednotkou může docházet k přerušování signálu. K nejčastějším příčinám rušení přenosu patří: železobetonové konstrukce a silné zdi, ocelové výztuže a armatury v konstrukcích, bluetooth a zařízení pracující v pásmu 2,4GHz, monitory, vysokonapěťové rozvody. Doporučujeme tedy zkontrolovat, zda je chůvička funkční na volném prostranství. Pokud preferujete připojení k telefonu, můžeme Vám doporučit chůvičky TrueLife NannyCam R3 Smart nebo TrueLife NannyCam R7 Dual Smart.
S pozdravem a přáním hezkého dne

Overený zákazník Testuj.to Petra

• Možnosť uchytenia
  • Otáčanie
  • Funkcie
  • Vox
  • Nič

S touto detskou pestúnkou sme veľmi spokojní. V prvom rade musím zdôrazniť, že v balení je držiak na pripevnenie na stenu a držiak (stojan) na pripevnenie napr. na postieľku. Má vertikálne a horizontálne otáčanie, čo veľmi oceňujem, takže si môžete nastaviť presný uhol, ktorý potrebujete. Obrazovka nemá veľké rozlíšenie, ale je na nej pekne všetko vidieť, navyše automatický nočný režim je super, takže aj v úplnej tme krásne vidíte na dieťatko. Páči sa mi množstvo funkcií, ako napríklad zobrazenie teploty alebo možnosť komunikácie z oboch strán. Mínusom je, že kamera musí byť stále v zásuvke. Dosah je 300 m, čo je super, ale cez stenu už nedosiahne, takže zo záhrady už nevidím.

Overený zákazník Testuj.to Lenka

• Jednoduchá manipulácia
  • Obraz
  • Zatiaľ nič

Pestúnku Truelife NannyCam R4 za nás môžem len odporučiť. Dosah je pre nás dostatočný, je veľmi jednoduchá na ovládanie, ktoré sa každý môže naučiť behom chvíľky. V návode je všetko jednoducho popísané. Kvalita obrazu za denného svetla aj v tme je dostatočná. Kamera sa ovláda šípkami pri obrazovke o celých 360 sa dá otáčať. Na pestúnke sa dajú prehrávať aj uspávanky, ak je na to dieťa zvyknuté.

Overený zákazník Testuj.to Kristína

• Rozmer akurát - nič malé, ale ani veľké
  • Dizajn
  • Výborný zvuk
  • Funguje ako má a tvrdí výrobca
  • Prijateľná cena
  • Nemožno pripevniť na každú postieľku
  • Rozlíšenie

Detskú pestúnku hodnotím pozitívne v pomere cena x výkon. Je to taká zlatá stredná cesta. Kamera sa otáča a dokáže pokryť celú miestnosť. Dosah pestúnky je tiež dobrý. Odolnosť sme si vyskúšali aj my, keďže nám spadla - ale všetko je v poriadku (prešla záťažovým testom :D). Kvalita obrazu by mohla byť v dnešnej dobe trochu lepšia, ale nič tragické a nakoniec som bola s fungovaním pestúnky spokojná.

Overený zákazník Testuj.to Nikol

• Veľkosť displeja
  • Otáčanie kamery na diaľku
  • Jednoduchá inštalácia
  • Chýbajúci biely šum (namiesto toho zbytočne veľa variant uspávaniek)
  • Rozlíšenie displeja

Baby monitor plní svoj účel, dá sa otáčať aj na diaľku. Rozlíšenie displeja nie je úplná hitparáda, ale myslím, že na daný účel postačuje. Pestúnka má aj funkciu prehrávania niekoľkých variantov uspávaniek, ale namiesto týchto variantov by sme uvítali napríklad biely šum alebo tlkot srdca.

Overený zákazník Testuj.to Gabriela

• Možnosť diaľkového otáčania kamery
  • na obrazovke je vidiet ako bábätko dýcha
  • možnosť dokúpiť prídavný flexibilný držiak, ktorý sa dá prichytiť kdekoľvek
  • časovač vypnutia displeja
  • možnosť pripojiť viac rodičovských jednotiek
  • veľmi prijateľná cena
  • pekný dizajn
  • veľký displej
  • na môj vkus má príliš veľké priblíženie, nedá sa oddialiť a máme monitor pripojený k zadnému rohu postieľky
  • nemožno používať bez sieťového pripojenia
  • chýba mi možnosť vybrať si melódiu, tá, ktorú pestúnka hrá, nášho drobca skôr vystrašila, než upokojila
  • ovládanie by mohlo byť jednoduchšie, vadí mi, že sa musím pozrieť do príručky, čo ktorý symbol znamená

Táto pestúnka má svoje klady aj zápory. Medzi klady by som chcela spomenúť, že sa mi veľmi páči vzhľad pestúnky, možnosť diaľkového otáčania kamery, na obrazovke vidíte, ako bábätko dýcha, čo je pre nás veľmi dôležité. Detská pestúnka má veľký displej, aj keď kvalita obrazu a zvuku by mohla byť lepšia. Obraz je niekedy trhaný a nie je plynulý. Ocenila by som možnosť pripojenia ďalšej jednotky do mobilného telefónu. Celkovo je pre nás detská pestúnka dostačujúca a na bežné používanie úplne postačuje. Pozitívne hodnotím aj veľmi priaznivú cenu.

Reakcia značky TrueLife

děkujeme za Vaši recenzi a za velmi podrobné hodnocení! Těší nás, že oceňujete design, kvalitu zpracování, velký displej i funkci dálkového otáčení kamery. Děkujeme také za zmíněné podněty k vylepšení. Váš názor je pro nás cenný a pomáhá nám při vývoji dalších modelů. Jsme rádi, že jste s chůvičkou celkově spokojená a že plní svou roli.
S pozdravem,

Overený zákazník Testuj.to Zuzana

• Dohľad
  • Bezstarostnosť
  • Viac času pre rodiča
  • Dosah
  • Elektrina

Skutočne nechápem, ako som doteraz mohla bez tejto detskej pestúnky fungovať. Je úplne úžasné, ako nemusím chodiť do izby, aby som skontrolovala čo Natálka v postieľke robí, a tiež keď spí, nemusím chodiť niekoľkokrát, aby som zistila, či sa zobudila a zároveň ju tým zobudila. To je jednoducho pecka!!

Overený zákazník Testuj.to Marcela

• Hudba
  • nocny rezim
  • polohovanie obrazovky - otočná kamera
  • ovládanie
  • vzhľad
  • horšia kvalita obrazu, najmä v noci
  • chýba ukázateľ času

Pestúnka má veľmi pekný vzhľad a ľahko sa ovláda. Párovanie prebehlo rýchlo a bez komplikácií. Vďaka otočnej kamere mám dokonalý prehľad o svojom drobcovi a som úplne kľudná. Veľkú výhodu vidím v možnosti hovoreného hlasu cez pestúnku, čo mi umožňuje upokojiť malého bez osobnej prítomnosti. K uspávaniu som niekoľkokrát využila detskú melódiu, malý si ju rýchlo obľúbil. Mierne ma sklamala kvalita obrazu. Očakávala som kvalitnejšie rozlíšenie. Pri nočnom režime je veľmi nízka viditeľnosť .

Overený zákazník Testuj.to Jana

• Výdrž batérie
  • Žiadne som nenašla

Musím povedať, že kým som nemala deti a kameru nepoužívala, myslela som si, že je jedno, ktorú si zaobstaráte, ale opak je pravdou a veľmi záleží na výbere. S touto kamerou som veľmi spokojná. Má dlhú výdrž batérie a skvelý obraz, čo sú pre mňa najdôležitejšie vlastnosti.

Overený zákazník Testuj.to Eliška

• Rozlíšenie
  • Otáčavosť
  • Žiadne som nenašla

Kamera TrueLife NannyCam R4 je skvelým pomocníkom pre starostlivých rodičov. Má k sebe český manuál, takže super. Ľahko sa s ňou manipuluje a ľahko sa s ňou človek naučí. Výhodou je aj to, že je v sade pripevnenie. Veľkou výhodou je tiež možnosť nahrávania , merania teploty v miestnosti alebo uspávací režim.

Reakcia značky TrueLife

děkujeme za Vaši recenzi, velmi nás těší Vaše spokojenost s naším výrobkem.
Tým TrueLife

TrueLife NannyCam R5 (TLVMMNCR5NNWA)

TrueLife NannyCam R5 (TLVMMNCR5NNWA)

Anonym Anonym

Pridané: 24. mája 2024

Odporúča produkt
  • Z digitálnej video pestúnky TrueLife NannyCam R5 som ako čerstvá mamička úplne nadšená. Obraz aj zvuk prenáša naozaj kvalitne po celom dome. Veľmi pozitívne hodnotím VOX režim, vďaka ktorému pestúnka vydrží dostatočnú dobu byť nabitá. Najväčšou výhodou je nočný režim, počas ktorého obraz zostáva zreteľný a jasne rozpoznateľný.

Reakcia značky TrueLife

děkujeme za Vaši recenzi produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovala.
Přejeme pěkný den.

Mericare SM25 2,4" 8594201420436

Mericare SM25 2,4" 8594201420436

Pridané: 24. mája 2024

Odporúča produkt

Super pestúnka za dobrú cenu.

Bayby BBM 7005 Digital audio pestúnka

Bayby BBM 7005 Digital audio pestúnka

Overený zákazník MojaLekáreň.sk Bb

Pridané: 6. mája 2024

(naposledy upravené 6. mája 2024)

Zakúpený v MojaLekáreň.sk

Neodporúča produkt
  • Cena
  • Zapina sa pri akomkolvek zvuku z okolia, nie len na detsky “plač”
Snuza Monitor Dychu Smart Snuza Pico + Avent Baby Video Monitor SCD630

Snuza Monitor Dychu Smart Snuza Pico + Avent Baby Video Monitor SCD630

Pridané: 21. marca 2024

Odporúča produkt

Oslovili nás jeho parametre, skúsenosti sú v začiatkoch,
nakoľko sa bábätko ešte len narodilo,

Milian Lite 1 with 1 sensory pads

Milian Lite 1 with 1 sensory pads

Pridané: 13. marca 2024

• funguje ako ma
  • vyrobene v Madarsku
  • viacero funkcii, ale vyuzivame len zakladnu
  • chce to cvik naucit sa vypnut bez zapipania
  • displej by v dnesnej dobe mohol byt nie segmentovy a uz vobec nie ze dokaze zobrazit len jeden znak...

Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií 1 [ 2 ] 3 4 5...25