Najnovšie recenzie zo sekcie Detské pestúnky
- Tento produkt už mám odskúšaný, je naozaj kvalitný a aj za prijateľnú sumu, preto som ho kúpila aj kamarátke. Signál máme zaručený aj cez 3 izby.
Top doprava, super orientácia v obchode
Zatial neodskusany ale vyzera kvalitne, kupovany na zaklade skusenosti mojej znamej jej pomohol. Možno čo ma tak trošku prekvapilo bolo, že balenie nebolo nijak zabezpečené proti otvoreniu... Keby to niekto použil skôr, nemala by som ani len tusenie, že to nie je nové ... Toto je minus všetkého. Možno sťahovacia páska alebo fólia by bola nejak dôveryhodnejšia. Takto nemám zaruku, že je to nové.
Veľmi spokojná.aj pri slabšom zamrčani počujem kedy je bábätko hore a môžem robiť čo mi treba aj vonku na dvore.
- Spolahlivy
- Vysoka citlivost
- Ciselne zobrazenie dichania
- Produkt funguje správne
- jednoduche ovladanie, moznost obojstrannej komunikacie, celkove prevedenie
- dosah 50m v interieri je asi teoria v mojom pripade. nemam specialne steny, ale obcas je problem 20m krizom cez dom
- dobrý dosah
- pekný design
- premietanie a uspávanky sú dobrý bonus
detskú jednotku treba dlhšie zapínať, určite je to viac ako píšu v návode - 2sc podržať tlačidlo
- Jednoduchá obsluha
- Výdrž na batériu
- Moznost napájania batériou aj káblovo
- Možnosť nastaviť citlivosť zariadenia
- Dizajn
- Dosah - musí byť v tesnej blízkosti bábätká, inak nereaguje, no môže byt, že máme nesprávne nastavenú citlivosť
Celkovo som s výrobkom spokojná
- chuvicka nebola pre mna, ale velmi sa obdarovanym pacila a su s nou nadmieru spokojny. funguje vsetko co bolo v popise.
- ziadna nevyhoda
- Nočné videnie
- Otáčanie kamerou na dialku
- Kvalitný prenos zvuku
- Ruší domáci wifi sugnál
- Obrazová jednotka sa občas nedokáže spojiť s kamerou
- Slabá výdrž batérie
Monitor v tejto cene nespĺňa naše očakávania. Keď je položený na stole v miestnosti tak ruší domáci wifi signál.
Asi 5x sa nám stalo že sa monitorovacia jednotka v nabitom stave SAMOVOLNE vypla čo je pri takomto zariadeni neprípustné.
Po zapnutí monitoru sa občas nedokáže spojiť s kamerou a začne to hulákať , čo nechcete na kolko vaše dieťa práve zaspalo.
Na základe mojej skúsenosti s produktom a vacerým nedostatkom nedoporučujem kupovať detské pestúnky MOTOROLA
- Dosah
Reakcia značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi produktu.
Dosah chůvičky NannyCam H32 je za optimálních podmínek až 300m. V bytě nebo domě dosahuje stabilní signál až 100m. Pokud takového dosahu Vaše chůvička nedosahuje, mezi nejčastější příčiny rušení přenosu patří železobetonové konstrukce a silné zdi, Bluetooth a zařízení pracující v pásmu 2,4GHz.
Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, rádi Vám pomůžeme.
S pozdravem
Tým TrueLife
Tento typ monitora dychu sme vyuzivali aj v porodnici, zatial funguje ako ma a nastastie sme nemali ziaden poplach, kupili sme vyhodne balenie z dvoma podlozkami jedna je v kociku a druha v postielke
Nemám skúsenosti s inými značkami, ale tento monitor dieťaťa má dosť slabý dosah. Funkcie ako také sú úplne OK, nič mi nechýba, veľkosť displeja je akurát. Cez 2-3 miestosti to funguje, ale akonáhle idem z domu na dvor, tak tam už signál dosah nemá.
- Ma dobry obraz aj v tme
- Slabý signál, cez dva mury už neprejde
- OBIDVE jednotky na baterku !!! Vynikajuce ;) jediny model na trhu co som nasla
- Dlha vydrz baterie
- Vyborne vidiet na kamere dieta (dokonca vidiet ci dycha)
- Dobra moznost umiestnenia/pripevnenia detskej jednotky - ma na kocik / postielku pomocou srubovacieho “stipca”
- Vibracia v pripade ze zaznie zvuk u dietata, okrem automatickej aktivacie kamery na 3sek
- Moznost manualne aktivovat kameru
- Nenasli sme moznost nastavit prenasanie zvuku ak je manualne aktivovana kamera
Drahy model ale pre nas kvoli moznosti pouzivat bez kablov ( na chate/ balkone/ pred domom v zajrade ircite vyborny. Ocenujeme ze vidiet ci dieta dycha.
- Teplota v miestnosti
- Dosah sognalu postacujuci v ramci domu a zahrady
- Postacujuca velkost displeja
- Postavujuce rozlisenie obrazu
- Jednoduche ovladanie
- Pohyblivost kamery
- Moznost prihovorenia sa
- Produkt odporucam, je to dobry pomocnik
- velkou nevyhodou je nutnost sietoveho napajania kamery. Tym padom nevieme produkt vzdy vyuzit napr v kocari ked dame dieta spat von
- Zvuk aj obraz je opozdeny o stotinu sekundy na displeji. Zistila som to ked som pouzila kameru aj obrazovku pri uspavani. Avsak neprekaza to pri pouozivani
- Po týždennom používaní spokojnosť. Kamera je asi 1,5 m od dieťaťa, takže obraz aj v noci vyhovujúci.
- Dosah je výrazne nižší, ako sa uvádza. Max. 3-4 steny a 20 metrov.
- Super dieťa mame pod palcom
Nemam
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »