Najnovšie recenzie zo sekcie Detské pestúnky
Cena výkon spokojnost
- OK produkt
Bol to darček..
- S produktom som veľmi spokojná máme pod kontrolou svoju vnučku
- Malý, nezaberá veľa miesta
- Dlhý kábel
- Možnosť zobrať si rodičovskú jednotku aj mimo elektriny/kábla, dokonca aj von pred dom
- Moderný design
- Ochrana proti zalomeniu kábla v mieste vstupu konektora do zariadenia
- Čistý zvuk, dobrá úroveň prenosu
- Ďaleký dosah
- Malé rozmery
- Jediná nevýhoda: vypínanie a zapínanie pestúnky - treba držať 3 sekundy, následne to len preblikne a treba rýchlo pustiť a stlačiť ešte raz - už len krátko.
- Takisto pri vypínani oboch zariadení (keď už nie je potrebný monitoring) treba najprv vypnúť rodičovskú a potom až detskú. Inak rodičovska pipa, že stratila kontakt.
Pestúnka je naozaj dobrá, spĺňa všetko, čo treba.
- Dosah
- Infra
- Mizerna vydrz baterie.
- Hrozny display, neviem ci som videl horsi, mozno pred 15 rokmy...
- Nutnost pouzit power banky alebo priamo so siete
- Neda sa nastavit hlasitost
- Chyba kontrolka nabijania
- Kamera by mohla byt kvalitnejsia
Celkovo sa produkt nevydaril. Okrem kvality signalu nevidim nic pozitivne. Cena nezodpoveda kvalite. Kupeny aj teplomer od tej istej firmy a meria zakazdym inak na tom istom mieste v sekundovych intervaloch...
Reakcia značky TrueLife
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Vaše nespokojenost s výrobkem TrueLife nás velmi mrzí. Dětská jednotka je uzpůsobena k trvalému napájení, je tedy skutečně nutné mít jí připojenou k síti nebo powerbance. Baterie v rodičovské jednotce vydrží až 24 hodin na jedno nabití, pokud využíváte režim VOX. Na dětské jednotce indikuje napájení modrá LED dioda. Pokud Vám tato třída dětské chůvičky nevyhovuje, doporučujeme vybrat chůvičku s více funkcemi, aktuálně jsme rozšířili naši nabídku. S pozdravem Tým TrueLife
- Zatiaľ super, dobrý dosah
- Dobrý zvuk
- Jr velmi uzitocny, umoznuje vcas zistit problem s dychanim babatka
TrueLife NannyCam H32
Pridané: 12. decembra 2019
(naposledy upravené 12. decembra 2019)
Zakúpený v TovarEU
Výborná pestúnka, kvalitný zvuk aj obraz. Dobrá príjemné melódie. Nemám zatiaľ žiadnu výhradu.
ked su pri sebe oba pristroje velmi to piska
Reakcia značky Philips
Dobrý den, Jaro, děkujeme vám za recenzi naší chůvičky.
Je nám líto, že s produktem nejste spokojený.
Pokud umístíte rodičovskou nebo dětskou jednotku do blízkosti vysílače nebo jiného zařízení DECT, může dojít ke ztrátě spojení. V tomto případě je potřeba posunout dětskou nebo rodičovskou jednotku dál od ostatních bezdrátových zařízení, dokud se spojení neobnoví.
V případě potřeby nás neváhejte kontaktovat na naší online podpoře na Facebooku, kde vám budeme rádi nápomocni:
Jsme k dispozici pondělí - pátek (8:00 - 22:00) a sobota - neděle (10:00 - 22:00).
Tým Philips
Zatiaľ sme len testovali, či funguje, ale sme spokojní, zatiaľ. Ovládanie ľahké, prenášaný zvuk v dobrej kvalite, spĺňa moje očakávania.
Výborný produkt. Oproti ostatným, ktoré som mala doteraz nemusí byť detská vysielačka stále v zásuvke, čo je super výhoda, ak nemáte zásuvku pri postielke - ako ja :-) Veľký dosah, takže si môžem odbehnuť aj k susede do vedľajšieho domu a stále mám signál. Nastavenie programu, že vysiela len ked sa dieťa pohne, nočné svetielko - to všetko su super veci, ktoré využívam. Je to moja 3. vysielačka a jednoznačne najlepšia čo som mala. Za túto cenu - zodpovedá určite aj kvalitou a funkciami. Dá sa pripojiť aj na viac jednotiek - ak máte viac detí v rôznych izbách. Určite odporúčam
Produkt funguje výborne, doporučujem.
- Odporúčam - kvalitný produkt
- kvalitná kamera
- dosah
- kvalita obrazu
- horsi zvuk smerom ku dietatku
all ok
- Výborný signál, odporúčam aj do rod. domu
- Kamera musí byť v el.sieti
- výdrž na vstavanú batériu pri plnom jase displeja 8hod.
- ovládanie
- jednoduchosť a rýchlosť pripojenia
- citlivosť mikrofónu
- snímač teploty
- malý Display
- slabší dosah v dome
- kamera aj Display nie sú hd
- kvalita zvuku uspávanky nič moc
- Žiadny šum
Splnil očakávania
- Skvele, super obraz, skvelá výdrž baterky, viacero funkcií ako uspavanky alebo príhovorenie sa bábätko cez jednotku rodiča
- Jednotka bábätká (kamera) ma na spodnej časti možnosť niekam kameru uchytiť ale súčasťou balenia nie sú žiadne háčiky a tým pádom sa kamera dá len položiť
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »