Najnovšie recenzie zo sekcie Detské pestúnky
- dosah signalu
- zivotnost
signal dosiahne v pohode z 1. poschodia do pivnice ci na ulicu dobrych 100-200m, co je super.
naprd je, ze po menej ako 2 rokoch pouzivania zacina odchadzat- asi sa kazia kontakty, lebo rodicovske jednotka sa nahodne vypne pri obycajnom polozeni, detska jednotka sa vypina a zapina nahodne vzdy pri pohybe jednotkou, asi kvoli miernemu pohybu napajacieho kabla. cize po kazdom dotyku musim nejaku chvilu kontrolovat, ci ostala jednotka zapnuta(cinuz detska alebo rodicovska). reklamovat som zial nestihla, kedze pol roka pred pouzivanim lezala v krabici a rok aj nieco sluzila dobre. ale za 40€ som cakala dlhsiu zivotnost.
celkovo som s pestúnkou spokojna vzhľad zobrazenie funkcie hlasitosť , no s dosahom to nieje bohvie čo, akonahle sa postavite pestunke telom do signálu okamžite straca signal , aj cez dve prekažky steny ma slaby dosah, nakolko som mala motorolu už skor len staršia s menšou obrazovkou tá mala dosah a signál omnoho silnejši a mohli ste jej stat vceste a nikdy signál nestratila a to nemali ani anténu.
- slaby signal, a hlavne nehlasi stratu signalu (hlasi plny signal aj ked nic nechyta)
slubovanych 300m v exterieri a 50m v interieri som ani neocakavala.
ze nezvladne prekonat 2 podlahy (2 poschodia ale zariadenia takmer presne pod sebou, tzn. do 10m) som sice necakala, ale odpustila by som.
co neodpustim je, ze tvrdila ze ma plny signal aj ked nic nechytala a vysielala posledny zachyteny obraz krasne spinkajuceho babatka neznamo dlhu dobu. len zrazu sa zacnu ozyvat prerusovane zvuky akoby sme chytali ufonsky signal, nieco medzi chrcanim vysielacky a krkanim ziab, tak sme to sli skontrolovat. a chudacik uz plakal o 106, uz mal rozhadzanu celu perinku ako trepotal rucickami nozickami.
Kvalitné zariadenie.
Špičková kvalita.Veˇmi dobrý pomercena/kvalita.
- Lacne
Super, jednoznačne, nevýhoda akurát že nieje na baterky
- dlhá výdrž betérie
- obojsmerný prenos audio
Môžem kľudne čítať svoju knižku alebo si ísť ľahnúť na chvíľu, nannywatch bude reagovať na detský plač vibráciami hodiniek
Reakcia značky TrueLife
velice Vám děkujeme za recenzi a doporučení produktu. Těší nás Vaše spokojenost.
S pozdravem a přáním hezkého dne
tým TrueLife
- malá a hodí sa aj na cesty
- napájanie nielen cez zásuvku (taktiež normálne baterky či powerbanka)
Dobrý a kvalitný výrobok za slušnú cenu. Podľa mňa je produkt skvelý a funguje perfektne.
- super kamera
- Skvela viditelnost
- Prakticke
- Signal sa rusi uz ani nie po 10 metroch
S produktom som spokojná, spĺňa požadované kritériá.
- Jednoduche ovladanie, dostatocny dosah aj v zastavanom priestore.
- Chyba klip na opasok alebo zavesenie za odev pre prenosnu cast.
nestihli sme este odskusat ale produkt vyzera kvalitne
- Úžasne!! Sme veľmi spokojní. Vidieť a počuť ako naše dieťatko spinka a my sme v inej miestnosti alebo na terase, je naozaj super!!!!
- Praktické na používanie aj pre 80 ročné "dieťa"
- Dosah
- Veľkosť, malé šikovné
- Chýba indikátor hluku
- Baterky nevydržia dlho
Chýba kontrolka, ktorá by signalizovala, že bol v miestnosti hluk. Je to žrút batérií, čiže sa vysielačky dajú používať len na sieť.
Velmi slabo pocut. Kym to dieta nema pri ustach ako vysielacku,tak nepocut nic. Skor by som to odporucala ako vysielacky pre vacsie deti,ak sa chcu hrat.
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »