Najnovšie recenzie zo sekcie Detské pestúnky
- upozorní ma vibráciami, že moje dieťa plače
- nie je lacná, ale stojí za to
Výborný produkt. Má kopu užitočných funkcií, vrátane kontroly teploty, nastavenia času krmenia, apod.
- možnosť pripojiť aj druhú kameru
- otáčanie kamery
- nekvalitný a nejasný obraz
- vysoká cena oproti kvalite
- mala by mať dvojitý zoom, avšak má len jedno priblíženie
Produkt splna ocakavania a zodpoveda popisu a uvadzanym parametrom.
- displej sa aktivuje automaticky, keď dieťa začína plakať
- dosah
- mám divný pocit, keď hodinky vibrujú, asi musím trochu zmeniť nastavenia.
Je to potrebná vec pre každú maminku . Som spokojná, môžem len doporučiť.
Reakcia značky TrueLife
velice Vám děkujeme za recenzi a doporučení produktu. Těší nás Vaše spokojenost.
S pozdravem a přáním hezkého dne
tým TrueLife
- menu v slovenčine
- s ničím nie je problém
Tento produkt som kúpil , keď bol práve v akcii. Manželka je spokojná , preto odporúčam.
- môžem kontrolovať teplotu v detskej izbe
- prenos zvuku je obojsmerný, takže dieťa môže počuť môj hlas kým dôjdem do izby .
- Dosah je len do 300metrov , takže narýchlo si niekam odskočiť nie je úplne možné .
Sestra mi to kúpila ako darček . Najskôr som mala iný produkt s mini vysielačkou , ktorú som neustále musela mať po ruke alebo vo vrecku . S hodinkami je to oveľa praktickejšie . Odporúčam.
- detskú jednotku sa dá pripojiť k powerbanke , preto môžem dieťa nechať spať na záhradke
- môžem nastaviť čas kojenia
Výborný produkt. Má kopu funkcií , vrátane kontroly teploty, nastavenia času kŕmenia apod.
- ok
- prehľadný pohodlný displej
- monitoring teploty
Iný obdobný produkt by som nechcela, tento mi plne vyhovuje, je spoľahlivý a funguje perfektne.
Reakcia značky TrueLife
S pozdravem a přáním hezkého dne
tým TrueLife
Zatiaľ som ho ešte nevyskúšal
- dosah
- jednoduché ovládanie
- kvalita
- nemam co vytknut
Tento produkt je super, som s ním veľmi spokojná. Doporučujem všetkým maminkám.
- rozumná cena
- malá a ľahká
Funguje ako má, odporúčam.
- pohodlný náramok hodiniek
- jednoduché ovládanie
- dlhá výdrž batérie
Kvalitné a spoľahlivá pestúnka novej generácie. Už žiadne vysielačky, len voľné ruky a prehľadný displej.
Zatiaľ sme vyskúšali
- KValitný obraz
- Kvalitný zvuk
- Pekné melódie na uspávanie dieťatka
S pestúnkou Avent som spokojná. Určite ju budem odporúčať ďalej.
- Super produkt
- super cena
- Kvalitný obraz
- Prijateľná cena
- Kvalitné nočné videnie
- Možnosť kameru napojiť aj na powerbanku, čím je využiteľnejšia
- Nie vždy spĺňa uvedený dosah,a tým nemyslím tých 300 metrov,ale mám na mysli tých 100 metrov v členitom teréne. Máme v dome hrubšie steny,a cez 2 miestnosti do kúpeľne nedosiahne, čo dosť zamrzí. Ale kamarátka ktorej som výrobok odporučila nemá pri klasickej hrúbke panelákových stien problém. Takže treba pred kúpou zvážiť aj toto, prípadne od niekoho požičať a overiť si.
Veľmi mi pomáha pri sledovaní chorého manžela počas spánku ako aj v prípade, že potrebuje moju pomoc a vola ma. Je to moja prvá skúsenosť s takýmto zariadením a som s ním veľmi spokojná. Patrí síce k tým drahším ale cena odpovedá kvalite.
Hisense Babysense Bundle Monitor dychu a zvuku
Pridané: 16. februára 2021
(naposledy upravené 16. februára 2021)
Zakúpený v MALL.SK
- Som celkom spokojný
Dobrý poměr cena/výkon
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »