Najnovšie recenzie zo sekcie Detské pestúnky
- bezkonkurencna akciova cena 94€
- kvalita
- moznost pristupu a ovladania aj cez aplikaciu v telefone na dialku
- kvalitný tovar
- Funguje tak ako ma
- displej je celkom v poriadku a reprodukuje obraz na urovni
- optika kamery je len 1x (resp digitalne priblizenie 3x zoom) takze musite nastavit vzdialenost kamery na presnu vzdialenost a dostatocne daleko, aby zachytaval kompletnu scenu. to vsak kraj postielky zial nestaci a optika by tak mala byt sirokouhlejsia (cca 0,6)
- pri tejto vzdialenosti nedostatocne kvalitny zvuk - vzdialenost od mikrofonu
- velka skoda, ze nie je v baliku aj praktickejsi drziak / stojan na kameru, nejaky stipec atd
- pozor, kamera nema svoju bateriu, takze musi byt stale napojena na usb nabijacku, resp power banku.
- Funguje spoľahlivo aj v dome aj v paneláku
- Obraz je dostatočný aj v noci, vidite ci dieta spí, ci má otvorené oči atď
- Moznost zoomu
- Usb-c konektor
- Kamera na adaptér, adapter v balení
- Rodičovská jednotka aj na bateriu aj na adaptér. S rezimom vox je to použiteľné aj na bateriu.
- Pre mna vyssia cena
- meria teplotu
- zabudovane melodie
- cez wifi, ziaden problem so signalom
- nocne videnie
- niekedy sa restartuje
- ked nejde internet tak nefunguje
Som s pokojny s touto kamerou ako baby sitter. Kvalita obrazu den/noc je podla mna postacujuca. Da sa aj cez kameru hovorit na dieta.
Avent SCD15 Baby Dect monitor
Pridané: 16. septembra 2024
(naposledy upravené 16. septembra 2024)
Zakúpený v Brendon Slovakia
- Krásny prenos zvuku, absolútne splnil naše očakávania. Sme spokojní.
- Jednoduchosť ovládania
- Žiadne som zatiaľ nenašiel
Skvelý produkt, ktorý odporúčam každému kto chce kľudný spánok a pocit, že jeho dieťatko je v poriadku.
- Skvelá vecička, nočné videnie super
- Keď dám hlasitosť na max. Trochu to šuští, ale zatiaľ v pohode
Kamera funguje super. Vie rozoznať pohyb, plač dietaťa a odošle mi o tom upozornenie na telefón. Vieme to s manželom kontrolovať z dvoch zariadení. Ľahké párovanie aj ovládanie.
- Celkom spolahlivý
- obsahuje 2 podlozky
- novy model
- Velky displej
- Jednoduche spojenie
- napajanie cez adaptery - da sa pouzit aj powerbank
- natacanie kamery hore/dole nieje spolahlive - na prvom kuse samovolne padalo dole, ten som reklamoval, druhy uz tak ltt drzi.
- Podstavec kamery mohol byt nejaky pogumovany, alebo aspon zdrsneny, pretoze samotna kamera je lahka a hladky spodok potom sposobuje, ze kameru samovolne potoci mimo zelany smer aj samotny napajaci kablik
Prvy kus som musel reklamovat, pretoze kamere samovolne padala zvisle nastavitelna sosovka
- Funguje velmi dobre, mame ho asi 8 mesiacov.
- Svietiaci LED kruh na riadiacej jednotke dost osvetluje miestnost, treba ho umiestnit tak, aby dieta nerusilo svetlo - blika pri nadychu a vydychu (starsia verzia mala BM-02 len malu LED diodu, toto svieti cele).
Mali sme starsiu verziu Jablotron Nanny BM-02 od znamych (monitor dychu mal asi 5 rokov) a bolo nutne ho vymenit, pretoze sedi to, co tvrdi vyrobca, ze po rokoch pristroj straca kalibraciu (spustal sa nam alarm).
Jablotron Nanny BM-03 (komplet novy + neskor dalsia snimacia platna navyse pre vacsiu postielku) funguje bez akychkolvek problemov, mame ho uz asi 8 mesiacov.
- Funguje dobre.
Jablotron Nanny BM-03 (komplet novy + dalsia snimacia platna navyse) funguje bez akychkolvek problemov, mame ho uz asi 7 mesiacov.
- na dialku ovladatelna kamera priamo z mobilneho telefonu - tj bez potreby mat pri sebe dalsie zariadenie
- Notifikacie na pohyb a zvuk aj bez toho, aby bola aplikacia otvorena
- Dobry obraz
- moznost uchytit na stenu
- Cast nastaveni je v azbuke napriek tomu ze mam predvoleny jazyk slovencinu
- aplikacia obsahuje 5 predvolenych uspavaniek. Tento zoznam nemozno menit, nemozno nepotrebne meloďdie vymazat ani doplnit melodie, ktore by lepsie vyhovovali dietatu, napriklad o biely sum, co zvykne byt standardne zaradene do takychto zariadeni, ak ponukaju hranie melodii.
- vyzaduje wifi (nema moznost sim), takze ju nemozete pouzit uplne kdekolvek, napriek tomu, ze kamera nevyzaduje napajanie zo zasuvky (je mozne ju napojit na powerbank-u)
Vysoká kvalita,proste wau
Úplná spokojnosť, využívame aj rodičovskú jednotku aj mobilnú aplikáciu
- Žiadna
- Zatiaľ funguje všetko jak má, spokojený a rozumná cena
- Moznost sledovat cez LCD monitor aj mobilnu aplikaciu
- Moznost obratenia obrazu (ide to len v appke a aplikuje to aj na LCD monitor) v pripade montovania kamery na stenu/strop
- Jednoduche parovanie kamery s monitorom/appkou
- Appka "zdarma" nahrava do cloudu 6s po zaregistrovani zvuku/placu. Dlhsie zaznamy nahrava na SD kartu, alebo do cloudu za mesacny poplatok
- Obosmerna hlasova komunikacia v slusnej kvalite
- Prijemny dizajn s "uskami", ktore je mozne dat dole
- Akceptovatelny (2/4 palicky) dosah v zastavanej oblasti cca 50m (kamera na poschodi domu)
- Nie je mozne v appke vypnut "uspavanku" pustenu cez monitor, takze ak ho vecer nechate mimo kameru (napr na dolnom poschodi) a hra uspavanka, treba ist k monitoru a vypnut ju :)
- Aplikacia si vyzaduje vytvorenie uctu
- Trochu horsie vymyslene upinanie na prilozeny drziak (napr. na postielku, stenu etc)
Za tu cenu velmi dobra videopestunka. Niekto tu v recencii pisal, ze nie je mozne obratit obraz, ak sa kamera nainstaluje na stenu/strop, co nie je pravda. Obraz sa da otocit, ale len cez mobilnu aplikaciu (nie cez nastavenia LCD monitoru) a tieto zmeny sa aplikuju aj pre LCD monitor.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »