Najnovšie recenzie zo sekcie Detské pestúnky
- Celkom dobrý dosah
- Svetielko na detskej strane
- Dá sa k dieťaťu aj prihovorit
- Možnosť zapojiť na usb
Trosku ma hnevá slabšia výdrž na baterky tak 10 hodín max ale skúsim kvalitnejsie.
Pri vypadnutí signálu od dieťaťa sa ozve varovný signál. A človek potom musí utekať aj k duhemu nech mu to tam nehuka :D inac nemám. Vyhrady
- čistý zvuk
- super dosah
- ľahučká na prenos
Odporúčam, vzhľadom k cene a veľkému dosahu super vec. Páči sa mi aj nenápadný dizajn.
- senzor teploty
- dobrý dosah
- super cena
Za mňa skvelá funkcia a hlavne spoľahlivosť.
Reakcia značky TrueLife
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost.
S pozdravem
Tým TrueLife
- Dostačujúci dosah
- Ostrý obraz
- Pekné , praktické prevedenie
Za mňa spoľahlivý produkt , s funkciou som zatiaľ len spokojná ale používam krátko takže možno neskôr nájdem aj nejaké negatíva. Uvidíme..
TrueLife NannyCam R360 biela
Pridané: 20. mája 2021
(naposledy upravené 22. mája 2021)
Zakúpený v MojaLekáreň.sk
- prenos je spoľahlivý
- izbový teplomer
Naozaj skvelý výrobok a za dobrú cenu . Som veľmi spokojná a vôbec si nedokážem predstaviť, ako by som to mimi bez svojej malej pomocnice zvládla. Vrelo odporúčam ostatným maminkám k nákupu.
- Super cena a vykon
Funguje ako má, zvuk ok, kvalitný.
- prenosny monitor dychu je top
- pouzitie pri spani s rodicmi v posteli
- spolahlivost
- dlha zivotnost baterie
- multifunkčnosť
Zodpoveda cene. V porovnani z Aventom je uroven hlasitosti zvuku rodicovskej jednotky velmi, velmi nizka. Takisto citlivost mikrofonu detskej jednotky. Dosah dobry. Uz by som to nekupil.
Reakcia značky TrueLife
Vaše zkušenost nás velice mrzí. Na chůvičce je možné pomocí šipek ovládat hlasitost. Pokud Vám však nevyhovovala ani ta nejvyšší, doporučili bychom případně naše vyšší modely, které jsou hlasitější.
S pozdravem
- malá a veľmi ľahká
- skvelá kvalita za rozumnú cenu
- veľký dosah
Zatiaľ používam tento produkt len chvíľu, ale aj tak sme si zvykli na toto pohodlie mať neustále prehľad o tom čo robí moje dieťa, či spí alebo už sa prebudilo. Myslím že je super a odporúčam produkt všetkým mamičkám.
- konečne mám dokonalý prehľad o mojom dieťati vo dne a v noci
- veľmi oceňujem taktiež hodinky
- dobrý dosah
- zatiaľ som nenašla žiadnu nevýhodu
Všetkým maminkám môžem tento produkt jednoznačne odporučiť , je to veľký pomocník .
- detskú jednotku je možno nabiť z powerbanky
- kvalitný prehľadný displej
- všetko je dobre vidieť aj v tme
- stabilný signál , nič neruší
- hodinky nie sú vodeodolné
Pokiaľ niekto vyberá medzi touto NannyWatch a nejakou inou prípadne aj lacnejšou , tak jednoznačne odporúčam túto . Za prvé , až budete mať dieťa tak pochopíte, že čím menej vecí musíte mať v rukách , tým je to lepšie. Za druhé má prenos videa a obojstranný prenos audia a to budete používať naozaj stále. Za tretie , vy ste maminka a Váš kľud je k nezaplateniu.
- jednoduché ovládanie
- hodinky sú veľmi komfortné
- prehľadný displej
- prenos videa a audia
- asi jediná funkcia , ktorú nepoužívam vôbec sú tie uspávanky , klasícké rádio považujem za lepšie
Toto je naša prvá video pestúnka a viem na 100% , že sme vybrali dobre. Na slovenskom trhu je NannyWatch snáď jediná rodičovská jednotka v podobe hodiniek.
Reakcia značky TrueLife
velice Vám děkujeme za recenzi a doporučení produktu. Těší nás Vaše spokojenost.
S pozdravem a přáním hezkého dne
tým TrueLife
- spoľahlivo zaznamenáva plač a upozorňuje ma vibráciami, že sa moje mimi zobudilo .
- zatiaľ neviem , asi všetko v poriadku
NannyWatch mám len druhý týždeň a som s ňou veľmi spokojná . Myslím , že to je naozaj veľmi pohodlný výrobok a môžem túto svoju pomocníčku len pochváliť.
- jednoducho pripojím k powerbanke a dieťa môže spať napr. na teraske
- veľmi šikovná detská vysielačka
- hodinky k produktu sú naozaj geniálny nápad
Prenos videa a zvuku je stabilný , nič neruší aj pri vysielaní cez steny . Som veľmi spokojná , aj keď to nie je najlacnejší produkt na trhu , určite stojí za to. Všetkým maminkám a ocinom na rodičovskej dovolenke určite odporúčam.
S pozdravem a přáním hezkého dne
tým TrueLife
- hodinky namiesto vysielačky , ktorú človek vždy niekam položí a potom hľadá po celom byte
- prenos audio a video
- celkom kvalitný a stabilný signál
- pre niekoho bude možno vysoká tá cena každopádne myslím , že sa tá investícia oplatí
Tento produkt som strašne chcela odkedy mi ho susedka odporučila a ukázala ako funguje , bola som veľmi nadšená .
- Splnilo naše očakávania.
Pre mladé mamičky a bezpečnosť dieťaťa veĺmi užitočný produkt.
- dosah cez celý dom
- výdrž batérie
Dobrá cena za super výrobok.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »